Uslovi

Osnivanje preduzeća – osnivanje, promene, brisanje doo, ad, kd, od

Portal o osnivanju privrednih društava u Srbiji

11000 Beograd

Srbija

Saglasni ste da će te koristiti ovaj sajt samo u zakonskim okvirima. Ne smete koristiti ovaj sajt za:

– Slanje, objavljivanje ili korišćenje materijala koji su agresivni , uvredljivi, klevetnički, nedolični, nepristojni, preteći ili nezakoniti i koji krše autorska prava, poverljivost, privatnost i druga prava.

– Širenje lančanih pisama , spamova, neželjene pošte ili za štetno i zlonamerno ponašanje koje izazivа ili može izazvati štetu, uznemiravanje, neprijatnosti ili nepotreban strah prilikom korišćenja ovog sajta

Ne smete zaobići niti pokušati da zaobiđete mere bezbednosti ili pokušati da izmenite sadržaj sajta osim ako to nije naročito dozvoljeno.

Zadržavamo pravo da isključimo određene korisnike sa servisa kao i podatke o njima ukoliko zloupotrebljavaju sajt (što podrazumeva pre svega hakerisanje,prevare ili širenje računarskih virusa). Takođe možemo napraviti izmene servisa bez prethodnog obaveštenja, a ovo može podrazumevati i uklanjanje servisa u bilo koje vreme.

U interesu svih korisnika sarađivaćemo sa inspektorima i organima nadležnim za suzbijanje kriminalnih aktivnosti i povrede sistema i mreže.

Administrator neće biti odgovoran za bilo kakvu direktnu, indirektnu, posledičnu ili drugu štetu nastalu korišćenjem ovog sajta ili drugih linkovanih sajtova.

Zvanični sajt Osnivanjepreduzeca.rs može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Linkovani sajtovi nisu pod kontrolom OsnIvanjepreduzeca.rs-a и Osnivanjepreduzeca.rs nije odgovoran za njihov sadržaj (uključujući, bez ograničenja, sve linkove koje sadrži linkovani sajt, ili sve izmene i unošenja novih verzija linkovanih sajtova). Osnivanjepreduzeca.rs nije odgovoran za bilo којi oblik prenosa primljenog sadržaja sa drugog linkovanog sajtа. Osnivanjepreduzeca.rs obezbeđuje ove linkove korisnicima samo kao pogodnost, tako da postavljanje ovih linkova na zvaničnom sajtu Osnivanjepreduzeca.rs ne podrazumeva udruživanja sajta Osnivanjepreduzeca.rs sa njihovim operaterima.

Možete pogledati, kopirati ili odštampati strane sa ovog sajta isključivo za lične, nekomercijalne svrhe. U suprotnom ne možete koristiti, modifikovati, kopirati, štampati, prikazati, reprodukovati, distribuirati ili objavljivati informacije sa ovog sajta bez izričite dozvole adminstratora. Administrator može bilo kad, bez prethodne najave, da napravi izmene na sajtu.

Informacije na ovom sajtu mogu da sadre tehničke greške. Informacije mogu biti promenjene ili ažurirane bez prethodne najave.

Sigurnost i praćenje podataka

Zvanični sajt Osnivanjepreduzeca.rs pored pomenutih stavki u Politici privatnosti zadržava pravo da sakuplja sledeće informacije o svojim korisnicima:

– Ime domena sa kog je pristupljeno sajtu

– Datum i vreme pristupa sajtu

– Adresa (takođe poznata kao URL adresa) sa koje je kliknuto pristupljeno na link za pristup sajtu Osnivanjepreduzeca.rs.

U cilju sigurnosti sajta , sav saobraćaj na mreži se prati kako bi se identifikovali neovlašćeni pokušaji postavljanja ili promene informacija kao i pokušaji kriminalnih aktivnosti. Navigacijske informacije mogu da se koriste za dobijanje podataka u istragama lica ovlašćenih za sprovođenje zakona i na osnovu zahteva pravnog postupka.