Politika privatnosti

 Za osnivanjepreduzeca.rs

Osnivanje preduzeća – osnivanje, promena, brisanje doo, ad, kd,od

Portal o osnivanju privrednih društava u Srbiji

11000 Beograd

Srbija

Naš sajt priznaje i ceni Vaše pravo na poverljivost podataka te se obavezuje na očuvanje privatnosti i sigurnosti informacija koje putem web stranica na domenu osnivanjepreduzeca.rs s nama podelite. Niti jedna privatna informacija neće biti prosledjena trećim osobama bez Vašeg prethodnog dopuštenja.

Vrlo nam je bitno Vaše razumevanje načina na koji prikupljamo i koristimo Vaše podatke. Ova Politika privatnosti stoga objašnjava našu online informacionu praksu, prikupljanje i korišćenje Vaših podataka te načine na koje možete stupiti s nama u kontakt.

Vaše korišćenje stranica na ovom sajtu podrazumeva da ste saglasni s ovom Politikom privatnosti.

Ovaj sajt prikuplja samo one informacije koje su bitne za ostvarenje svrhe ovih internet stranica, a to je omogućavanje korisnicima da sa nama razmenjuju informacije potrebne za ostvarivanje kvalitetnih usluga koje nudimo.

Ovaj sajt garantuje da će poverljivo čuvati sve podatke o svojim klijentima. Podatke neće prosleđivati, prodavati, iznajmljivati ni razmenjivati s trećim osobama bez Vašeg odobrenja.

Sajt se obvezuje na čuvanje podataka o svojim korisnicima, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta i nezakonitih aktivnosti korisnika.

Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće (cookies) za prikazivanje odgovarajućih oglasa na našim stranicama.

Pomoću kolačića DART Google prikazuje oglase svim čitaocima našeg sajta na osnovu njihovih poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu. Vi kao korisnici možete deaktivirati korišćenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže.